Vanavond: Top Gear Seizoen 14 Aflevering 7


Vanavond staat alweer de laatste aflevering van het veertiende Top Gear seizoen op het programma, niet te missen om 21u op BBC2.

In de laatste aflevering van het seizoen wil Jeremy Clarkson een film maken over de BMW X6, wat eindigt in één van de duurste rijtesten ooit in de geschiedenis van Top Gear. Daarnaast rijdt James May met de Vauxhall Insignia VXR, de Engelse variant van de Opel Insignia OPC in compagnie van Margeret Calvert, de ontwerperster van de verkeersborden in Groot-Brittanië. Richard hammond test verder de Lexus LF-A op het circuit. Als laatste test het trio elektrische wagens in de studio en is de Star in a Reasonably Priced Car vanavond Blues muzikant Seasick Steve.

De vorige aflevering van Top Gear gemist? Geen nood, hier kan je deze alsnog bekijken.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Vanavond: Top Gear Seizoen 14 Aflevering 7"

  1. poan 06-01-2010 om 21:17

    ja lap! deze aflevering staat nog steeds niet online.
    Ik heb er speciaal een pauze voor ingelast.
    Ben benieuwd

Reageer

Reactie aan het plaatsen...