Lexus GS-F onderweg?


Komt Lexus met een gepeperde versie van de Lexus GS? Het schijnt van wel!

Lexus concurreert namelijk al een tijdje met de traditionele luxe-merken, maar beschikt momenteel niet over een rivaal voor de Mercedes E63 AMG, de BMW M5, de Audi RS6 of de Jaguar XF-R. Daar zou wel eens verandering in durven komen, met de Lexus GS-F. Net zoals de Lexus IS-F de sportieve versie is van de IS, moet de GS-F de sportiviteit van de GS naar een hoger niveau tillen.

De geruchten gaan de ronde dat de GS-F de V10 zou krijgen die onder de motorkap van de Lexus LF-A ligt. Deze geruchten worden door Lexus echter ontkracht. Mocht het toch waar zijn, dan zal de GS-F ongeveer 560 pk krijgen en dus ruimschoots in staat zijn de concurrentie bij te houden. Mocht het niet waar zijn, dan zou het altijd kunnen dat Lexus een turbogeblazen variant van de 5.0 liter V8-motor uit de IS-F in de GS-F zal plaatsen.

Veel is er echter nog niet geweten, enkel over de komst van het model gaan er geruchten de ronde. Waar de GS-F precies zal verschillen van de Lexus GS kan dus nog niet volledig beantwoord worden. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...