Impressie: Alfa Romeo Giulietta Cabrio


De Alfa Romeo Giulietta is nog niet eens officieel voorgesteld of er duikt al een impressiefoto van een Cabrio variant op.

Theophilus Chin heeft de eerste foto’s van de Giulietta met veel aandacht bekeken en dacht dat er wel plaats zou zijn voor een Cabrio-model. Hij heeft dan ook het dak van de Giulietta gehaald en daarbij moesten de achterste deuren uiteraard sneuvelen. Ondanks het feit dat er nog niets bekend is over een toekomstige Giulietta Cabrio vind ik het idee nog niet zo gek. Het oogt in ieder geval erg knap en misschien kan dit de basis worden voor een nieuwe cabrio voor Alfa Romeo of ter vervanging van de huidige Spider. De kans dat het bij dromen blijft is echter erg groot, eerder zagen we namelijk ook al een impressiefoto van een MiTo Cabrio voorbijkomen. (Via: TheophilusChin.com)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Impressie: Alfa Romeo Giulietta Cabrio"

  1. poan 29-12-2009 om 20:34

    cf. renault

  2. JasperVDH 29-12-2009 om 20:47

    Lijkt een beetje op een photoshop van een VW Eos …

  3. Tizi 10-06-2010 om 10:37

    waarom zou deze cabrio niet kunnen bestaan ? Giulietta cabrio in de jaren ’60 was een groot success ! 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...