Autosalon Brussel: Alfa Romeo Edizione Sprint


Alfa Romeo wil uitpakken op het Autosalon van Brussel 2010, met de speciale series “Edizione Sprint” wil het opwindende auto’s verkopen voor een billijke prijs.

Gisteren zagen we al hoe Alfa Romeo België de 147 Edizione Sprint onder de aandacht wil brengen. Het model wordt namelijk verkocht tegen uitzonderlijke saloncondities: 14.990 euro voor de 1.9 JTDM met 115 pk, 16″ lichtmetalen velgen, een lederen multifunctioneel stuurwiel, een reservewiel en het kenmerkende “Edizione Sprint” logo. Er is trouwens ook een benzineversie te koop: de 1.6 Twin Spark met 105 pk is er al vanaf 13.990 euro.

Op het autosalon van Brussel zal niet enkel de 147, die eind volgend jaar zal verdwijnen ten gunste van de nieuwe Giulietta, aan een verlaagd tarief verkocht worden. Ook de Alfa Romeo GT, die we eerder dit jaar naar Milaan reden in een roadtrip, zal in een speciale Edizione Sprint versie verkocht worden. Voor 22.900 euro krijg je de 1.9 JTDM met 150 pk, lederen bekleding, 17″ velgen, het Blue&Me audiosysteem en een reservewiel.

Ook de 159 en de MiTo krijgen een Edizione Sprint uitvoering, de 159 Edizione Sprint is er vanaf 21.990 euro met dieselmotor en vanaf 20.990 euro met benzinemotor. Naast een lederen interieur en 16″ velgen wordt deze speciale serie uitgerust met een derde hoofdsteun achteraan en een groot reservewiel. Als laatste krijgt ook de MiTo een Edizione Sprint uitvoering met onder de motorkap de nieuwe Junior 1.3 JTD met 95 pk en een CO2-uitstoot van 104 gram/km. Deze krijgt 15″ lichtmetalen velgen, manuele airconditioning, mistlampen vooraan, een interieur in “Progression” stof en koplampomlijstingen met glanzend chroomeffect voor 13.500 euro. Het gaat hier wel om een beperkte oplage van 250 exemplaren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...