Eindelijk foto’s: Aston Martin Cygnet Concept

Aston Martin Cygnet Concept
Aston Martin heeft eindelijk officiële foto’s vrijgegeven van de Cygnet Concept, een Aston Martin op basis van de Toyota IQ.

Aston Martin wou een creatieve, milieuvriendelijke stadswagen bouwen en koos daarvoor als basis de Toyota IQ. Uiteraard werd aan het exterieur en interieur gesleuteld, aan de buitenkant vinden we typische design-eigenschappen van Aston Martin terug en achteraan hebben de designers voor nieuwe achterlichten gezorgd. Binnenin werd de Cygnet met oog voor detail ontworpen. Het interieur is volledig in leer afgewerkt en centraal in het interieur vinden we een iPod-dock.

Aston Martin zal de Cygnet enkel verkopen aan zijn cliënteel, het heeft dus geen zin om zonder Aston Martin aan te kloppen bij de dealer. Hoewel het hier nog om een concept gaat wil Aston Martin de Cygnet tegen 2010 op de markt brengen. We zijn alvast benieuwd naar het definitieve resultaat.

Aston Martin Cygnet Concept

Aston Martin Cygnet Concept

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eindelijk foto’s: Aston Martin Cygnet Concept"

  1. Kristof 17-12-2009 om 18:12

    Waarom…! mocht er nu nog een ferme motor inzitten hadden we een leuke ‘kart’, mini, abarth 500 achtig iets… maar neen.

  2. XliljeezyX 17-12-2009 om 21:35

    Niet te geloven dat dit een Aston-Martin is..
    Ziet er in ieder geval een stuk beter uit dan het origineel (To* IQ)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...