R-Line voor Volkswagen Passat CC

Volkswagen Passat CC R-Line
Volkswagen heeft de Passat CC voorzien van een R-Line pakket, het maakt de Passat CC meteen een stuk sportiever.

Het optisch pakket omvat 17 of optioneel 18″ R-Line “Mallory” lichtmetalen velgen met bandenmaat 235/45, een vernieuwde voorspoiler en vernieuwde side skirts, die in het koetswerkkleur worden afgewerkt. Daarnaast zijn de achterlichten verdonkerd en vinden we een R-Line logo vooraan.

Binnenin vinden we aluminium deurdorpels met R-Line logo en een driespaaks lederen sportstuur met functieknoppen. Het R-Line pakket omvat verder nog mistlichten vooraan en het Park Pilot systeem. Net als de basisversie krijgt de Passat CC R-Line standaard sportstoelen en airco.

Het R-Line pakket is verkrijgbaar voor alle Passat CC motorisaties. De prijzen starten bij 2.200 euro voor de Passat CC 2.0 TDI (140 pk) met zesbak. De Passat CC is niet de eerste Volkswagen die het R-Line pakket beschikbaar krijgt, eerder kregen de Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant en Touareg al deze sportieve behandeling.

UPDATE: We hebben wallpapers van de Passat CC R-Line aan onze database toegevoegd, je kan ze hier bekijken!

Volkswagen Passat CC R-Line

Volkswagen Passat CC R-Line

Volkswagen Passat CC R-Line

Volkswagen Passat CC R-Line

Deel dit bericht:

3 reacties op "R-Line voor Volkswagen Passat CC"

  1. XliljeezyX 16-12-2009 om 19:10

    Het interieur vindt ik nog steeds saai.

  2. Kristof 16-12-2009 om 22:37

    En ik vind de achterkant nog steeds lelijk en niet bij de voorkant passen.

  3. Emre 26-05-2010 om 10:43

    Magnifique

Reageer

Reactie aan het plaatsen...