F1: nieuwkomer Manor wordt Virgin Racing

Formule 1 - Manor Virgin Racing
Virgin heeft één van de vier nieuwkomers in de Formule 1, Manor, overgenomen. Het team gaat nu door het leven als Virgin Racing.

Virginbaas Ricard Branson was zo fier als een gieter toen hij de deal bekend maakte, er wordt alweer een extra product toegevoegd aan zijn Virgingamma. Met de inbreng van 44 miljoen euro per jaar wordt Virgin de hoofdsponsor. Ook de beide rijders zijn bekend, nieuwkomer Lucas Di Grassi zal bewijzen dat hij ook meekan in de F1, na zich bewezen te hebben in de Formule 3 Series en de GP2. Hij krijt Timo Glock naast zich, die al sinds 2004 aanwezig is in de Formule 1. Vorig jaar scoorde Glock 24 punten doorheen het seizoen, en daarbij behaalde hij 2 maal het podium.

Teambaas John Booth hoopt met zijn team te kunnen meedraaien in de middenmoot, wat uiteraard nogal hoog gegrepen is. Maar uit het verleden hebben we geleerd dat we nieuwkomers niet direct mogen afschrijven! Het nieuwe seizoen start volgend jaar op 14 maart, met de Grote Prijs van Bahrein.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...