Toyota toont nieuwe hybride in Detroit

Toyota_hybrid_Concept
Toyota zal op de NAIAS in Detroit een nieuw, milieuvriendelijk concept voorstellen. Gaat het hier om een Prius SUV?

Veel informatie van Toyota krijgen we niet, buiten het feit dat het hier zeker en vast om een hybride-model gaat. Dat konden we natuurlijk ook zelf al vermoeden, het felgroene verfwerk ontging ons niet. Verder zien we ook het gekende Toyota-logo met een blauwe schijn, wat erop wijst dat deze Toyota een hybride is.

Wat de wagen precies zal worden, komen we pas te weten op 11 januari. Tot dan moeten we het stellen met de twee onderstaande foto’s.

Toyota Hybrid

Toyota Hybrid

TORRANCE, Calif., December 14, 2009 – – Toyota Motor Sales, USA, Inc. will stage the world debut of a new dedicated hybrid concept vehicle during the 2010 North American International Auto Show in Detroit.
The vehicle will be revealed during a news conference held on Monday, January 11th in the Riverview Ballroom at COBO Hall.  News conference schedules are being finalized and exact timing will be revealed in the coming weeks.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...