Michael Schumacher
Wat een spanning. Komt Schumacher terug in de Formule 1 of niet, volgens een Duitse sensatiekrant is er een contract met MercedesGP.

Volgens insiders is er een mondeling akkoord voor 1 jaar bij het nieuwe MercedesGP, zodat Schumi terug verenigd is met zijn favoriete teamleider en meesterstrateeg Ross Brawn. Voor het geld moet de zevenvoudig wereldkampioen het niet doen, want hij krijgt slechts 7 miljoen euro, wat peanuts is vergeleken met zijn loon als adviseur bij Ferrari. Dat is misschien ook één van de redenen dat ze hem laten gaan bij de Scuderia. Ook heeft Schumacher veel bijgedragen tot het succes van Ferrari, zowel in de F1 als bij de ontwikkeling van straatauto’s zoals de 430 Scuderia en de nieuwe 458 Italia. En aangezien ze bij Ferrari rijders teveel hebben willen ze hem ook een pleziertje gunnen.

Als we de sensatiekrant mogen geloven staat één van de spannendste seizoenen in de Formule 1 voor de boeg. Talenten als Alonso, Massa en Hamilton die de strijd aangaan met de nieuwe garde als Vettel, Rosberg en Trulli, met inmening van de grootste heerser allertijden in de Formule 1. Oh! ik kijk er al naar uit.. (Via Bild)