Porsche_Cayenne_nieuw
Traditiegetrouw maakt Porsche nooit echt nieuwe modellen, maar verbetert het haar bestaande modellen. De Porsche Cayenne ondergaat hetzelfde lot.

We zien namelijk duidelijk dat de vorm van de huidige Cayenne nagenoeg onaangetast overgenomen werd op het nieuwe model. De enige uiterlijke veranderingen zijn de LED-lampjes die we vooraan zien en de minder zichtbare inkrimping van de wagen. Het volgende model zal 4 cm korter zijn dan het huidige en 2 cm dichter tegen de grond hangen.

Zoals we dat van Porsche gewend zijn, zullen de veranderingen hoofdzakelijk onderhuids zitten. Zo zal de Cayenne een stuk lichter worden, Porsche zal de Cayenne minder focussen op off-road vaardigheden. Bovendien zou er voor het eerst een hybride Porsche op de markt komen. De V6 TDI-motor van Audi zal bijgestaan worden door een elektromotor van 38 kW.

De 4.8 liter V8-motor van de Panamera en de biturbo 4.8 liter V8-motor van de Panamera Turbo zullen ook beschikbaar zijn in het motorenpallet. De Cayenne Diesel zal ook terug van de partij zijn, die beschikt over een V6-motor van Audi die 236 pk levert en 550 Nm trekkracht. (via AutoExpress)

Porsche Cayenne nieuw

Porsche Cayenne nieuw

Porsche Cayenne nieuw