Vanavond: Top Gear Seizoen 14 Aflevering 4

Top Gear Seizoen 14 Aflevering 4
Vanavond staat de vierde aflevering van Top Gear op het programma, deze week niet om 22u maar om 21u30 op BBC2!

Eerst en vooral wil Jeremy Clarkson zijn excuses aanbieden voor de rijtest met de Ford Fiesta van vorig jaar, om het goed te maken doet hij een nieuwe grondige test met de Renault Twingo RS. Daarna zoekt Richard Hammond uit hoe het trage dienstvervoer binnen luchthavens aangepakt kan worden. Maar ook James May krijgt een klus voor de kiezen, hij mag met de Vauxhall Insignia VXR (Opel Insignia OPC) rondtoeren. Als laatste krijgen we een meerkamp tussen de BMW X5M, Audi Q7 V12 TDI en de nieuwe Range Rover Supercharged. Star in the Reasonably Priced Car is Guy Ritchie. Dat alles vanavond om 21u30!! op BBC2.

De aflevering van vorige week gemist? Geen nood, hier kan je die alsnog bekijken.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Vanavond: Top Gear Seizoen 14 Aflevering 4"

  1. Mrnix 08-12-2009 om 12:25

    voor de mensen die de aflevering willen bekijken : http://videos.streetfire.net/video/Top-Gear-Season-14-ep-4_724000.htm

Reageer

Reactie aan het plaatsen...