Onthuld: Nissan Qashqai facelift

Nissan Qashqai Facelift
Nissan heeft de facelift van de Qashqai onthuld, de wagen moet tegen de lente bij de dealers staan.

De Nissan Qashqai is aan de buitenkant een stuk aangepast, zo heeft de facelift een nieuwe voorbumper, een vernieuwde voorgrille, een nieuwe motorkap en vernieuwde koplampen. De achterkant krijgt de designelementen van de Qashqai+2 mee. Er zijn verder ook twee nieuwe kleuren aan het gamma toegevoegd: Magnetic Red en Mineral Grey. De achterlichten krijgen daarnaast een nieuwe transparante look en maken gebruik van LED-technologie. Als laatste werden ook twee nieuwe velgen aan het gamma toegevoegd terwijl de ophanging verder werd verfijnd om een betere bestuurbaarheid te bereiken.

Binnenin krijgt de Qashqai nieuwe wijzerplaten die beter afleesbaar zouden moeten zijn, daarnaast vinden we een LCD scherm tussen de tellerklokken die allerlei informatie kan weergeven zoals gemiddeld verbruik en informatie over de cruise control. Verder heeft Nissan binnenin ook meer bergruimte voorzien en is de wagen lichter en werd hij gestroomlijnder gevormd wat de CO2-uitstoot ten goede komt. De Qasqhai met 1.5 dCi stoot nu 129 gram CO2 per kilometer uit ten opzichte van 137 vroeger. (Via: WCF)

Nissan Qashqai Facelift

Nissan Qashqai Facelift

Nissan Qashqai Facelift

Nissan Qashqai Facelift

Nissan Qashqai Facelift

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Nissan Qashqai facelift"

  1. maxim 05-12-2009 om 14:08

    geslaagd !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...