In detail: Infiniti M37 en M56

Infiniti M
Infiniti heeft op het autosalon van Los Angeles de Infiniti M37 en M56 onthuld, tegen volgend jaar zouden ze bij de dealers moeten staan.

De Infiniti M37 gebruikt een 3.7-liter V6 motor die vervaardigd is uit aluminium, en beschikt over 330 pk en 366 Nm koppel. Ten opzichte van de M35 is dat een vermogenstoename van 27 pk. De Infiniti M56 gebruikt een 5.6-liter V8 motor die voor een vermogen van 420 pk en een maximaal koppel van 565 Nm zorgt. Ten opzichte van de M45 beschikt de M56 over 95 extra paarden en 110 Nm extra koppel. Het vermogen van beide motoren gaat via een zeventraps automaat naar de achterwielen, optioneel kan er gekozen worden voor vierwielaandrijving.

Infiniti beweert dat de grotere en krachtigere motoren een stuk zuiniger zijn dan hun voorgangers. Dit mede dankzij de vier verschillende rijmodi die beschikbaar zijn via het Infiniti Drive system. Dit systeem past de gasrespons en de transmissie aan om de prestaties te verbeteren. Er is keuze tussen Eco, Snow, Sport en Standaard. Terwijl de Sport-modus een hoger toerental en versnelde schakelpunten toelaat, stelt de Eco-modus alles in het werk om een lager verbruik te realiseren.

De Infiniti M beschikt over twee dodehoekdetectiesystemen die de bestuurder waarschuwt als een wagen in zijn dode hoek zit en eventueel aan het stuur schudt als een aanrijding zich zou kunnen voordoen. Verder beschikt de Infiniti over Active Trace Control dat de remmen en het koppel per wiel aanpast zodat de wagen snel door de bochten kan. Infiniti heeft naar eigen zeggen gewerkt aan een verhoogd comfort voor de passagiers, zij kunnen genieten van een strak en bijzonder stil interieur. (Via: WCF)

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Deel dit bericht:

3 reacties op "In detail: Infiniti M37 en M56"

 1. Mrnix 03-12-2009 om 15:38

  ik weet niet wat ik ervan moet vinden…
  hij heeft iest weg van de S-klasse en opel insignia (binnenkant)

 2. Kristof 04-12-2009 om 16:59

  ben niet zo voor al die rondingen. Overal wordt het ronde geaccentueerd (buiten én binnen).
  Op de middenconsole (boven cd-lader) behoorlijk veel knopjes.
  Niet zo mijn stijl dus

 3. MRM 04-12-2009 om 19:31

  Ik denk niet dat ik een speaker in mijn oren wil, ook al is hij van Bose.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...