Volkswagen Golf CC op komst?


Zal de volgende generatie Volkswagen Golf een CC-versie krijgen? De kans zit er dik in!

Volkswagen is de Golf immers hoger aan het positioneren waardoor het ergens wel logisch lijkt dat er een luxe-variant komt, net zoals de Volkswagen Passat CC de luxe-variant is van de Volkswagen Passat. De Volkswagen Golf CC zou weliswaar de karakteristieken van een hatchback behouden.

Zo zal de koffer gelijklopend zijn met die van de hatchback, ondanks de aflopende daklijn en de vier deuren. De achterste zetels zullen ingeklapt kunnen worden, om het gebruiksgemak van een hatchback te combineren met het comfort van een coupé. Op gebied van motorisaties mogen we hetzelfde verwachten als de Volkswagen Golf zelf, een heleboel milieuvriendelijke modellen dus en hier een daar een sportief blok.

Voor binnenkort is deze afgelijnde Golf weliswaar niet, de lancering van de volgende generatie Volkswagen Golf is gepland voor 2012, we verwachten de Volkswagen Golf CC ten vroegste 2 jaar later, in het jaar 2014. Wat dan precies de concurrentie zal worden is nog niet duidelijk. (via eGM)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...