Elektrische Rolls-Royce Phantom al voor volgend jaar?

Rolls-Royce Phantom
Dat Rolls-Royce een elektrische Phantom zou bouwen is al langer bekend, nieuwe bronnen melden dat deze al volgend jaar zal rondrijden.

Dat zou mooi op tijd zijn voor de Olympische Spelen die in 2012 in Londen worden gehouden, BMW is daar namelijk één van de hoofdsponsors en zal er instaan voor het wagenpark. De elektrische Phantom lijkt dan een milieuvriendelijk maar tegelijk stijlvolle aanvulling voor het vervoer van de hooggeplaatsten.

Tom Purvis, CEO van Rolls-Royce, had eerder al zijn wens uitgedrukt om een elektrische Rolls te produceren uit vrees dat in de toekomst CO2-monsters als de Phantom niet meer in de steden zullen toegelaten worden. Hoe de elektrische Phantom precies aangedreven zal worden is nog een raadsel: ofwel zal het gaan om een krachtige hybride ofwel om een volledig elektrisch model. De Phantom biedt in ieder geval genoeg plaats om de batterijen en elektromotoren te herbergen, we houden jullie op de hoogte! (Via: AutoCar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...