Impressie: Opel Astra OPC

Opel Astra OPC
Nu de Opel Astra goed op weg is om net als de Insignia een echte hit te worden is het vol spanning afwachten naar de OPC versie.

Diablomotor.com pakt dan ook uit met een impressie van de toekomstige Astra OPC, visueel krijgt de Astra een nieuwe voorbumper, sportieve velgen en een breder koetswerk. Onder de motorkap van de Astra OPC zal meer dan 200 pk te vinden zijn, de huidige Astra OPC heeft namelijk al 240 pk uit een 2-liter turbomotor. Gezien de hedendaagse trend naar downsizing zou hetzelfde bereikt kunnen worden met een kleinere motorinhoud, maar exacte details hebben we hierover nog niet.

De nieuwe Astra OPC wordt in ieder geval een mooie aanvulling voor het OPC gamma, naast de Corsa OPC, Insignia OPC en Vivaro OPC. De Astra OPC zal moeten concurreren met modellen als de Golf R en Audi S3.

Opel Astra OPC

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: Opel Astra OPC"

  1. biggie 18-11-2009 om 19:35

    corsa opc bumper
    insignia opc velgen

    nie mis :p

    maar de echte ga veeel vetter zijn

Reageer

Reactie aan het plaatsen...