Vanavond: Top Gear Seizoen 14 Aflevering 1

Top Gear Seizoen 14
Vanavond is Top Gear terug op de buis, niet te missen om 22u op BBC2.

Vanavond gaat het veertiende seizoen van Top Gear van start, door de hevige concurrentie in prime time verschuift ons favoriet autoprogramma echter van 21u naar 22u onze tijd op BBC2. Vanavond gaan de drie presentatoren naar Roemenië met een Aston Martin DBS Volante, Ferrari California en Lamborghini Gallardo Spyder. Daarnaast test James May vanavond twee toplimousines: de S63 AMG en 760Li op het circuit. De Star in a Reasonably Priced Car is vanavond Eric Bana, bekend als de Hulk.

Voor wie graag al een voorproefje wil van het veertiende seizoen kan genieten van de teaservideo.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Vanavond: Top Gear Seizoen 14 Aflevering 1"

  1. Mrnix 18-11-2009 om 16:25

    zet groenlicht de aflevering niet op de site?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...