Impressie: Volvo V60

Volvo_V60_Impressie
We zagen eerder al foto’s van de nieuwe Volvo S60 en dat geeft ons stof tot nadenken. Hoe zou de Volvo V60 eruit zien?

Update: de wagen is officieel voorgesteld. Meer info HIER.

De kans zit er dik in dat de nieuwe Volvo V60 er vooraan zo goed als hetzelfde zal uitzien als de Volvo S60. Hoe de achterkant er precies zal uitzien is nog niet geweten, maar we verwachten iets in de lijn van de Volvo V70, maar dan meer afgerond. De Volvo V60 wordt verwacht te debuteren tegen het eind van volgend jaar en een productiemodel te worden in 2011. Tegen dan zou Volvo het vuur aan de schenen leggen van de BMW 3-Reeks Touring, de Mercedes C-Klasse Estate en de Audi A4 Avant.

Wat er onder de motorkap zal liggen zal volledig gelijklopend zijn met de motorisaties van de Volvo S60. We kunnen met grote zekerheid stellen dat er een DRIVe-versie komt en met minder grote zekerheid kunnen we jullie vertellen dat er wellicht een nieuw 1.6 liter benzineblok komt, dat zo’n 180 pk zou moeten combineren met een milieuminnend verbruik. Volvo zou ook een nieuwe versnellingsbak met dubbele koppeling introduceren, waarmee nog meer brandstof bespaard zou worden. (via MotorAuthority)

Volvo V60

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...