Alfa Romeo Milano komt op 1 december

Alfa Romeo Milano Gelekt
Voor Alfisten zijn het erg spannende tijden, de Milano is namelijk in aantocht. Volgens officiële bronnen zal de nieuwe Alfa op 1 december voorgesteld worden.

Twee weken geleden berichtten we al over de specificaties van de Milano en de verschillende uitrustingsniveaus. Daarbij werd geopperd dat de Milano nog maximaal één week op zich zou laten wachten. Nu blijkt echter dat de opvolger van de vijfdeurs 147 pas op 1 december officieel voorgesteld zal worden aan het publiek. De kans bestaat echter dat de wagen al voor 1 december gespot wordt, er moeten namelijk nog publiciteitsfoto’s genomen worden, en dat gebeurt op de openbare weg

De FGA top heeft deze week al rijkelijk kunnen kennismaken met de nieuwe Milano, ze kregen een wit en zwart model te zien. De kritiek dat de Milano zou lijken op de Fiat Bravo wordt door insiders ontkent, de Alfa voelt en rijdt anders en ziet er volledig anders uit. De Alfa Romeo Milano heeft qua technische oorsprong namelijk meer gemeen met de Lancia Delta dan met de Fiat Bravo, de Milano is breder en heeft een hoogwaardig veersysteem.

Verder gaat men ervan uit dat er een GTA versie van de Milano zal komen, van bij de start zal er al een krachtige variant met 240 pk klaar zijn. Het zou hier gaan om de Milano Quadrifoglio Verde. Verder krijgt de Milano een vernieuwde versie van het DNA systeem dat nog beter zal samenwerking met het ESP en Q2. Q4 zal bij de start niet leverbaar zijn op de nieuwe Alfa. (Via: AutoEdizione)

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Deel dit bericht:

2 reacties op "Alfa Romeo Milano komt op 1 december"

  1. XliljeezyX 14-11-2009 om 11:34

    Vervroegd sinterklaas cadeautje. Lol.
    Even serieus, de achterkant lijkt wel veel op een brera.

  2. Alfa156 18-11-2009 om 21:07

    ben benieuwd

Reageer

Reactie aan het plaatsen...