Lancia Musa Poltrona Frau: de perfecte Musa

Lancia Musa Poltrona Frau
Lancia heeft in samenwerking met de specialist in interieurbekledingen, Poltrona Frau, een speciale versie van de Musa ontworpen.

De Lancia Musa Poltrona Frau is het resultaat van een samenwerking tussen Lancia en Poltrona Frau, samen creëren ze naar eigen zeggen de perfecte Musa. Poltrona Frau is gesticht in 1912 en past zijn voorouderlijke expertise van de meest nobele interieurbekledingen – het leer – toe op de meest gevorderde moderne technieken inzake design. De samenwerking met Lancia is niet nieuw, de twee werken al samen sinds de jaren ’20 toen Vincenzo Lancia aan Renzo Frau vroeg om zijn automobiele voertuigen, die bestemd waren voor een VIP clientèle, aan te kleden.

Voortaan kunnen alle Lancia-modellen uitgerust worden met de Poltrona Frau voorkeursbehandeling: naast de Ypsilon, Thesis en Delta kan nu ook de Musa uitgevoerd worden met een hoogstaand lederen interieur. De Musa Poltrona Frau is uitgerust met een panoramisch dak, 16″ velgen, bi-zone airconditioning en ESP stabiliteitscontrole. Daarnaast ontbreekt uiteraard het prachtige lederen interieur niet, zelfs het stuurboord werd ermee bekleed. Het leder is beschikbaar in drie kleuren: Rosso, Cuoio en Griglio, elk in harmonie met één van de elf carrosseriekleuren.

Onder de motorkap van de Musa Poltrona Frau kan er gekozen worden tussen drie verschillende motoren: de 1.4 benzine met 95 pk en twee dieselmotoren: de 1.3 Multijet met 90 pk en de 1.6 Multijet met 115 (120) pk. De verkoopprijzen bedragen daarbij respectievelijk 20.300, 22.100 en 23.700 euro.

Lancia Musa Poltrona Frau

Lancia Musa Poltrona Frau

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lancia Musa Poltrona Frau: de perfecte Musa"

  1. XliljeezyX 12-11-2009 om 21:38

    Blegh! zo de prullenbak in.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...