Video: BMW M3 GTS in actie

BMW M3 GTS
We zagen eerder al een teaservideo van BMW’s laatste creatie, maar nu zijn er ook actiebeelden van deze oranje actieheld.

BMW levert ons via hun YouTube kanaal twee video’s van deze lichtgewicht M3 circuitracer. In het eerste filmfragment krijgen we een kijkje binnenin de GTS. Redelijk saai als je het mij vraagt, dus direct overschakelen naar deel 2. Hier zien we de BMW M3 GTS in zijn natuurlijke habitat, op de weg waar we een levendige bolide zien die niet vies is van het betere bochtenwerk of een burnout.

Voor iedereen die snel een M3 GTS voor de deur wil parkeren hebben we slecht nieuws. De verkoop start maar volgende zomer en de richtprijs zou rond 120.000 euro liggen, wat een 40.000 euro meer is dan een gewone M3 Coupe. Voor dat bedrag krijg je 30 pk extra, een gestript interieur en een serieuze gewichtsbesparing.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: BMW M3 GTS in actie"

  1. Bob 10-11-2009 om 12:00

    ziet er heel graaf uit! maar de kleur vind ik nie zo mooi! volgens mij zou hij wel graaf zijn int zwart!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...