TAG Heuer en Lamborghini bouwen samen GSM

Tag Heuer Lamborghini GSM
Lamborghini en Tag Heuer hebben de handen in mekaar geslagen om samen een GSM te bouwen die geïnspireerd werd op de Murcielago LP 640.

Tag Heuer’s MERIDIIST Automobili Lamborghini is de volledige naam van dit luxury communication instrument, de GSM bestaat uit 400 mechanische componenten en wordt volledig met de hand gemaakt. De MERIDIIST beschikt bovenaan over een display voor het uur en de inkomende berichten, die met een discrete blik valt af te lezen. Verder heeft de GSM een autonomie van 28 dagen standby tijd en zeven uur praattijd. Het scherm is gemaakt uit 60.5 karaat krasbestendig sapphire kristal. Aan de GSM gingen drie jaar research en 700 prototypes vooraf.

Dat de MERIDIIST Automobili Lamborghini geïnspireerd is op de LP 640 is duidelijk, de GSM is uitgevoerd in zwart titanium en roestvrij staal en heeft hetzelfde hoekige design als de Murcielago. Het batterijklepje heeft daarnaast dezelfde signatuur als de V12-motor van de LP 640. Daarnaast is er achteraan ook plaats voor een gravure waarop het nummer van de gelimiteerde editie te vinden is. De GSM wordt namelijk in een gelimiteerde oplage van 1963 stuks gebouwd, 1963 is het geboortejaar van Lamborghini. Kostprijs van dit alles werd niet vrijgegeven, maar goedkoop wordt het in ieder geval niet.

Tag Heuer Lamborghini GSM

Tag Heuer Lamborghini GSM

Deel dit bericht:

3 reacties op "TAG Heuer en Lamborghini bouwen samen GSM"

 1. Alfa156 04-11-2009 om 10:48

  Daar wil ik mij toch ff voor in de poef steken

 2. Kristof 04-11-2009 om 20:52

  voor € 1000 koop ik hem. Maar tzal er wel een veelvoud van zijn … 🙁

 3. Mrnix 05-11-2009 om 8:22

  @kristof
  laat ons hope van nie hé 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...