Spyshots: BMW M3 Facelift

Spyshots: BMW M3 Facelift
Binnenkort komt er een facelift van de 3-Reeks Coupé en Cabrio, uiteraard kan dan ook de M3 niet achterblijven.

Aan de buitenkant zal er niet veel veranderen aan de gefacelifte M3, enkel de achterlichten worden aangepakt en zullen uit LED’s bestaan. Binnenin zal het interieur aangepakt worden met een nieuwe middenconsole en de tweede generatie van het iDrive systeem waarbij vier selectieknoppen rond de draaipook zullen plaatsnemen. Het iDrive systeem zal gebruik maken van een 8,8 inch LCD scherm en een optionele harde schijf van 80 Gb waarop de kaarten voor het navigatiesysteem en muziek kunnen opgeslagen worden.

Onder de motorkap worden geen wijzigingen verwacht, de 4-liter V8 met 420 pk blijft dus trouw op post. Om brandstof te besparen bestaat de kans dat BMW een Start/Stop-systeem zal installeren op de M3. De M3 Facelift zal naar alle waarschijnlijkheid voorgesteld worden op het autosalon van Los Angeles of op het autosalon van Detroit, respectievelijk in december en januari. (Via: MotorAuthority)

Spyshots: BMW M3 Facelift

Spyshots: BMW M3 Facelift

Deel dit bericht:

4 reacties op "Spyshots: BMW M3 Facelift"

 1. Mrnix 31-10-2009 om 10:17

  nice 😀

 2. johny 01-01-2010 om 11:35

  ik heb een nieuwe m3 gekocht. Normaal geleverd begin maart 2010. Ik heb nu een telefoon gehad van de dealer en er is een facelift van de m3. De voor en achterlichten veranderen, de binnenuitrusting ook hier en daar, vooral worden er binnen andere materialen gebruikt van nog betere kwaliteit en onder de motorkap zou de bovenbescherming van de motor veranderen. Ik ben benieuwd. Levering begin april 2010.

 3. SSq 02-01-2010 om 14:45

  ik heb me ook al geïnformeerd voor de facelift 3 coupé

  de dealer zei zelf dat het verschil rudimentair is. We zien wel wanneer de eerste exemplaren op belgische plaat rondrijden!

 4. Mrnix 04-01-2010 om 18:00

  ik heb hem zien rijden in de buurt van nurnberg toen ik op vakatie ging…
  allsinds het is een mooie auto…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...