Gespot: BMW Z4 met M-Pakket

BMW Z4 M Gespot
BMW werkt aan een M-Pakket voor de Z4, de wagen ondergaat momenteel de laatste testen en werd deze week gespot.

Het M-Pakket omvat aan de buitenkant duidelijk een nieuwe voor- en achterbumper, die een stuk agressiever zullen ogen dan het standaard model. Verder zal BMW ook nieuwe velgen beschikbaar maken voor het M-Pakket. Aangezien er geen BMW Z4 M gepland staat zal het M-Pakket geen nieuwe motor omvatten. BMW fans hopen echter nog steeds dat BMW een M Sport Power Pack zal voorzien die dezelfde motor als de 135i en 335i zal omvatten, goed voor 326 pk en 450 Nm koppel.

Ook zonder de nieuwe motor zal de BMW Z4 met M-Pakket een stuk sportiever rijden, zo zal de ophanging aangepakt worden en worden grotere velgen gemonteerd. Als laatste zal de BMW Z4 volgeplakt worden met M logo’s en zullen we een sportstuur in het interieur vinden. Het M-Pakket zal voor alle motorisaties beschikbaar zijn. (Via: WCF)

BMW Z4 M Gespot

BMW Z4 M Gespot

BMW Z4 M Gespot

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: BMW Z4 met M-Pakket"

  1. Dries 02-11-2009 om 9:19

    ajaj, als dat maar goed komt. Ik vind de Z4 prachtig zoals hij nu is…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...