Loder1899 zorgt voor 45 extra paarden in Focus RS

Loder1899 Ford Focus RS
De Ford Focus RS hoeft zich met 300 pk op de voorwielen niet onderbedeeld te voelen, Loder1899 doet er echter graag een schepje bovenop.

Onder de motorkap van de Focus RS vinden we een 2.5 liter vijfcilinder met een vermogen van 300 pk. Duitse tuner Loder1899 zorgt echter voor 45 extra paarden die het de voorwielen nog lastiger moeten maken. Loder1899 bereikte de vermogensstijging onder andere door het plaatsen van een nieuw uitlaatsysteem dat niet enkel voor een diepere grom moet zorgen maar ook voor 20 extra paarden zorgt. Verder werd een nieuwe luchtfilter geplaatst om tot een vermogensstijging van 45 pk te komen.

De buitenkant werd niet zo radicaal aangepakt, de ophanging kan echter wel 35 mm verlaagd worden en Loder1899 zorgt voor verschillende 20″ velgen waaronder de “Vertigo Viginti” velgen die zwarte en groene spaken combineren. (Via: WCF)

Loder1899 Ford Focus RS

Loder1899 Ford Focus RS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...