Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept
Een zekere Andrey Trofimchuk heeft een brutale crossover ontworpen met het Maserati logo in de voorgrille.

Het design project van Trofimchuk is bijzonder aangezien nog maar weinig mensen zich hebben durven wagen aan het ontwerpen van een SUV voor het Italiaanse merk. Op het eerste zicht lijkt de Maserati Kuba de Alfa Romeo MiTo als basis te hebben, maar de Kuba staat duidelijk iets hoger op zijn poten en heeft erg vreemde lijnen die de wagen tegelijk dik en gestroomlijnd doen ogen.

Het idee van dit onofficiële design project spruit uit het feit dat Maserati als één van de enige luxemerken geen SUV of Crossover model in het gamma heeft. Het lijkt ons echter niet gepast om een SUV met de drietand te badgen maar in Amerika zouden ze bijvoorbeeld wel warm lopen van een Maserati SUV. Onder de motorkap zou de 3.2-liter V6 van Alfa Romeo of de 4.7-liter V8 uit de GranTurismo plaats kunnen nemen. Maar laten we vooral blij zijn dat de Kuba Concept er nooit zal komen. (Via: Cardesign)

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Maserati Kuba Concept

Deel dit bericht:

4 reacties op "Maserati Kuba Concept"

 1. BNNY 27-10-2009 om 16:25

  Het komt inderdaad beetje overeen..

  een link plaats je op de volgende manier:
  link! (of een ander woord)

 2. XliljeezyX 27-10-2009 om 16:49

  Ik bedoel met welke code. Het zijn er ook zo veel achterelkaar.. 😛

 3. Mrnix 27-10-2009 om 18:49

  lelijk!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...