Lexus LF-A: bewegende beelden & configurator!

Lexus_LF_A
Lexus stelde op het autosalon van Tokio de Lexus LF-A voor. Tijd voor een update én beelden dus!

Voor een supercar zijn twee aspecten belangrijk: de looks en de prestaties. Smaken verschillen, maar met de drie uitlaten, de gigantische bumpers en de strakke achterlichten, zal deze LF-A wellicht velen kunnen bekoren. Met de prestaties zit het ook bijzonder goed: een 4.8 liter V10-motor zorgt voor 552 pk!

De topsnelheid bedraagt meer dan 320 km/u en de motor kan tot 9000 toeren draaien. Toyota gebruikte duidelijk haar ervaring in de F1 om deze wagen te maken tot wat hij is. De automatische versnellingsbak beschikt over zes verzetten en slaagt erin de sprint naar 100 km/u te voltooien in 3,7 seconden, mede dankzij het lage gewicht van de Lexus LF-A, 1.480 kg.

Wie nu al droomt van de Lexus LF-A kan hieronder nog een filmpje bezichtigen, of al direct doorklikken naar de configurator, waar je je eigen Lexus LF-A kan samenstellen. (Via AE)

Lexus LF-A

Lexus LF-A

Lexus LF-A

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...