Benero: onbekende supercar op basis van S5?

Benero
Op deze foto’s staat er overal mooi Benero, maar zelfs Google kent het niet! Een nieuw automerk? Een speciale versie van een Audi S5?

Op het internet zijn verschillende foto’s gevonden van deze nieuwe supercar. Op de naam Benero na is alles vrij onduidelijk om niet te zeggen dat er niets omtrent te vinden is. Qua vorm en motorblok vallen de gelijkenissen met de Audi S5 duidelijk aan te tonen. Op het motorblok vinden we een gegraveerde verwijzing naar de tuner MTM, die zich wel vaker vergrijpt aan een Audi.

Voor de rest zien we een tof logo, een agressieve neus en achterzijde, gigantisch brute luchtgaten vooraan en uitlaten achteraan. Ook het interieur zit er erg afgelikt uit, zeker door het gebruik van rode/zilveren elementen.

Van de oorsprong of het bestaan van deze wagen is voor de rest niets bekend. Het gerucht gaat de ronde dat enkele werknemers van een asfaltbedrijf samen een auto hebben uitgetekend en deze vervolgens hebben laten maken door een Britse universiteit, maar dat lijkt me vrij onwaarschijnlijk. Net zoals de prijs die rond de €400.000 zou schommelen, wat verschrikkelijk veel is voor een S5, maar als je het goed aanpakt zijn er genoeg mensen die er toch voor willen betalen. Deze Benero zou eveneens maar 50maal geproduceerd worden, waarmee het een echt verzamelobject zal worden! Als hij er ooit komt natuurlijk…

Benero

Benero

Benero

Benero

Benero

Benero

Deel dit bericht:

2 reacties op "Benero: onbekende supercar op basis van S5?"

  1. Mrnix 26-10-2009 om 20:28

    mengeling caddilac(voorkant) en Nissan(achterkant?)

  2. Kristof 28-10-2009 om 19:19

    Kvind hem niet schitterend. De achterkant is volgens mij veel te hoog. De achterkant lijkt mij dan meer cadillac 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...