Audi R8 HD: Het ultieme autogadget

Audi R8 gadget HDD
Een schaalmodel van je favoriete wagen die eveneens je harde schijf is, hoe cool wil je het hebben?

Het Amerikaanse bedrijf Flashrods biedt verschillende schaalmodellen aan die eveneens een harde schijf bevatten. Ideaal als je als petrolhead kunt investeren in premium harde schijven. Op de site van Flashrods vinden we vooral Amerikaanse wagens, maar toch heb je de keuze in enkele Porsche-, Ferrari- en Bentleymodellen. De recentste Japanse supercar van Nissan, de GT-R mocht uiteraard ook niet ontbreken. Een vluchtige blik op de foto’s leert ons dat de schaalmodellen redelijk goed afgewerkt zijn, zelfs het interieur ziet er waarheidsgetrouw uit.

Met opslagcapaciteit van 250, 500 en 650Gb heb je een tijdje geen problemen meer om al je bestanden weg te schrijven. Mocht je het kleiner (downsizing!) zien, ze verkopen ook usbsticks in de vorm van allerhande automodellen ..

Met de komende nieuwjaarsperiode, een ideaal geschenk?

Audi R8 gadget HDD
Audi R8 gadget HDD
Audi R8 gadget HDD
Audi R8 gadget HDD
Audi R8 gadget HDD
Audi R8 gadget HDD

Deel dit bericht:

1 reactie op "Audi R8 HD: Het ultieme autogadget"

  1. XliljeezyX 26-10-2009 om 20:19

    Wat een briljante uitvinding! En ze zijn nog niet eens zo overdreven duur.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...