Jaguar XJL Neiman Marcus uitverkocht in 4u!

Jaguar XJL Neiman Marcus Edition
Dat het de laatste tijd goed gaat met Jaguar is geweten. De speciale editie van de Jaguar XJ, de XJL Neiman Marcus Edition, ging in vier uur de deur uit.

Jaarlijks komt mode-ontwerper Neiman Marcus met een kerstmiscatalogus met hebbedingetjes. Ook de Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus valt onder die noemer. Onder de motorkap ligt een V8-motor met 470 pk, waarmee de XJL vlotjes van zijn plaats zou moeten geraken. Het schakelen gebeurt met Jaguars’ Jaguar Sequential Shift. Al dat moois kost natuurlijk ook heel wat geld, $105.000 om precies te zijn.

Het ultieme kerstcadeau voor het jaar 2009 is dus de Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus. Van dit model worden er slechts 50 verkocht, het moet namelijk een exclusief model blijven. De carrosserielak heet Celestial Black, het leder dat binnenin werd gebruikt is van het Intaglio-type en het houtinleg krijgt de naam Zebrano. De wielen zijn 20″ groot en tellen tien spaken.

Het duurt dus blijkbaar niet veel langer dan vier uur om 50 exemplaren van deze speciale editie de deur uit te krijgen. Om precies te zijn duurde het vier uur en vier minuten, geen slechte tijd als je ’t ons vraagt! Wie dus naar Amerika wou emigreren voor deze Jaguar XJL Neiman Marcus, is eraan voor de moeite. (via eGM)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Jaguar XJL Neiman Marcus uitverkocht in 4u!"

  1. Kristof 20-10-2009 om 8:34

    De crisis is blijkbaar voorbij 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...