Impressie: nieuwe BMW 6-Reeks

Impressie: Nieuwe BMW 6-Reeks
Midden volgend jaar moet de nieuwe 6-Reeks voorgesteld worden, tijd om eens te kijken hoe die er uit zal zien.

Van de nieuwe 6-Reeks zagen we eerder al een impressiefoto, deze werkte vooral verder op het CS Concept. Deze keer hebben we een impressiefoto die eerder in de richting van de BMW Z4 werkt. Het is niet makkelijk om de toekomstige vorm van de 6-Reeks te bepalen aangezien er nog niet veel spionagefoto’s zijn opgedoken van het model. Maar BMW-liefhebbers kunnen alvast beginnen dromen.

De nieuwe 6-Reeks komt er opnieuw als Coupé en Cabrio, daarnaast komt er ook een ultra-krachtige M6. De nieuwe 6-Reeks wordt iets langer en breder dan de huidige generatie. Het huidige concept van de 6-Reeks blijft behouden, de wagen blijft de sportcoupé binnen het merk. De designers zullen ongetwijfeld verder werken op de recente designelementen van nieuwe modellen zoals de BMW CS-Concept, Z4 en X1.

Doordat de nieuwe 6-Reeks langer en breder zal zijn dan de huidige generatie zal er ook meer beenruimte zijn voor de achterste passagiers. Tegelijkertijd wordt de cockpit een stuk sportiever en zal deze meer gericht worden naar de bestuurder. Volgens Jim O’Donnell van BMW Noord-Amerika wordt de nieuwe 6-Reeks radicaal verschillend van het huidige model. Vooral de achterkant, die niet de meest smaakvolle is in autoland, zal daarbij herwerkt worden. (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: nieuwe BMW 6-Reeks"

  1. hp 19-10-2009 om 17:33

    dit is een S-klasse coupé met BMW logo

  2. SSq 19-10-2009 om 21:57

    @hp

    dat was dus ook mijn eerste gedachte…

    achja, het is en blijft maar een impressiefoto. Het enige merk waar mensen geen kopzorgen hebben wanneer ze impressiefoto’s tekenen is Audi :D!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...