Spyshots: Audi A1

Spyshots: Audi A1 Prototype
Een productierijpe Audi A1 heeft zich deze week laten betrappen, de testwagen was echter zeer goed gecamoufleerd.

De introductie van de Audi A1 komt dichterbij, als alles goed gaat wordt hij in maart op het autosalon van Genève voorgesteld. Audi’s kleinste zal gebouwd worden in Brussel en moet in de toekomst concurreren met MINI. Dankzij deze spionagefoto’s kunnen we de vormen van de A1 waarnemen, volgens een eerder bericht zal de definitieve productieversie echter qua uiterlijk niet veel afwijken van het conceptmodel. In de toekomst komen er naast een driedeurs ook nog een vijdeurs, cabrio en misschien zelfs een kleine SUV.

Onder de motorkap van de A1 worden de bekende VAG motoren verwacht waaronder de nieuwe 1.6 TDI met 105 pk als instapper bij de diesels en een 1.8 TFSI (160 pk) als topmotor bij de benzines. Later zouden daar nog hybride of elektrische modellen kunnen bijkomen. De Audi A1 komt er enkel in Europa, volgens Audi zijn de Amerikanen nog niet klaar om veel geld neer te leggen voor een klein model. (Via: WCF)

Spyshots: Audi A1 Prototype

Spyshots: Audi A1 Prototype

Spyshots: Audi A1 Prototype

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...