Impressie: Volkswagen Tiguan
De Volkswagen Tiguan is ondertussen ongeveer twee jaar op de markt, het Duitse merk plant een facelift van het model tegen eind volgend jaar.

De facelift van de Tiguan moet de kleine SUV aan de buitenkant meer doen aansluiten met de Volkswagen familie. Vooral aan de neus zal gesleuteld worden, deze zou meer in lijn komen liggen met de Volkswagen Polo, Golf en Scirocco. Zo krijgt de nieuwe Tiguan een nieuwe voorgrille en nieuwe bumpers en ook de koplampen worden aangepakt. Volgens spyshots zal de achterkant van de Tiguan ongewijzigd blijven.

Dankzij een impressiefoto van MotorAuthority kunnen we ons alvast een beeld vormen van hoe de gefacelifte Tiguan eruit zal zien. Naast de uiterlijke wijzigingen zal ook het motoraanbod aangepakt worden, een reeks nieuwe en efficiëntere motoren maken hun opwachting. Er zou verder ook een hybride variant geïntroduceerd worden, al lijkt dat nog wat voorbarig. De facelift van de Tiguan zal naar alle waarschijnlijkheid voorgesteld worden op het autosalon van Parijs in oktober volgend jaar.

Impressie Volkswagen Tiguan Facelift