Mansory neemt de Panamera onder handen

Porsche_panamera_Mansory
Elke luxe-wagen moet er vroeg of laat ‘ns aan geloven: een beurt bij Mansory. Nu is de Porsche Panamera aan de beurt.

Wat we hier zien, zijn de eerste afbeeldingen van wat Mansory precies met de Porsche Panamera zal aanvangen. De Panamera is volgens Mansory nu een vierdeurs GT geworden die kracht uitstraalt en nog dynamischer is dan tevoren. Ook de exclusiviteit en de présence van deze Panamera zou verhoogd zijn. Laat ons stellen dat smaken verschillen…

Over wat er onder de motorkap precies allemaal gebeurde, wordt er geen woord gerept, maar de kans is groot dat Mansory de Panamera wat extra vermogen gaf. De wagen staat voortaan op 21″ velgen en beschikt over een nieuw sportuitlaatsysteem. Bovendien kleeft de Panamera na een behandeling bij Mansory 35 mm lager tegen de grond. Meer details over de prestaties volgen wanneer Mansory de cijfers bekendmaakt. (via eGM)

Porsche panamera Mansory

Porsche panamera Mansory

Porsche panamera Mansory

Porsche panamera Mansory

Deel dit bericht:

1 reactie op "Mansory neemt de Panamera onder handen"

  1. Mrnix 17-10-2009 om 10:46

    oooh nice hoewel ik hem shiker vind met een panoramisch dak 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...