Citroen DS3 Rally gespot!

Citroen_DS3_rallyu
Binnenkort zal de Citroën DS3 niet louter dat schattige, kleine, knappe luxewagentje zijn, maar een heus race-monster. Citroën werkt aan een rally-versie.

Citroën heeft ondertussen al haar strepen verdiend bij het rally-rijden en wenst dat in de toekomst verder te doen. Naar eigen zeggen is de Citroën DS3 een wagen met een bijzonder goede wegligging en dus lijkt het erop dat het rally-team van Citroën aan de slag is gegaan met de DS3.

Aan de voorkant zien we enkele luchtinlaten, die ervoor moeten zorgen dat de DS3 tijdens de competitie niet in ademnood komt. Als we een kijkje binnenin nemen, zien we dat de luxe plaats heeft moeten maken voor het noodzakelijke: kuipstoelen en een rolkooi. Wie weet komt er later een straatlegale versie van de DS3 Rally, wij kijken er alvast naar uit! (via WCF)

citroen ds3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...