Spyshots: Mysterieuze BMW M3 op de ring

Mysterieuze BMW M3 Nurburgring
Er is een BMW M3 betrapt op de Nürbugring, niets speciaals zou je zeggen, ware het niet dat deze M3 over een achterspoiler, rolkooi en een bumpersplitter beschikt.

Een M-model gaat normaal gezien een volledige levenscyclus mee, er wordt dus geen facelift voorzien, dat wil zeggen dat aangezien de huidige M3 reeds twee jaar bestaat het nog tot 2013 wachten is op een nieuwe versie. Waarom test BMW dan een M3 rond de Nürburgring? Er zijn verschillende mogelijkheden, het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om een CSL (Coupé Sport Lightweight) versie. De laatste M3 CSL dateert van het E46 model en beschikte over een koolstofvezel dak, een SMG II versnellingsbak, speciale sportstoelen en semi-slick banden. Enige probleem is dat BMW verklaard heeft dat er geen CSL-versie komt van de E92 M3.

Welke M3 wordt er hier dan wel getest? Het zou kunnen gaan om een straatversie van de BMW M3 GT4 racewagen. Audi zou hetzelfde van plan zijn met de Audi R8 GT3 en daarom kan BMW niet achterblijven. Een laatste mogelijkheid is dat er een Competition Pakket van de M3 getest wordt, de laatste keer dat BMW dat deed dateert van het E46 model, maar toen kwamen de uiterlijke veranderingen rechtstreeks van het CSL model. Dus echt logisch lijkt dat dan weer niet. (Via: WCF)

Mysterieuze BMW M3 Nurburgring

Mysterieuze BMW M3 Nurburgring

Mysterieuze BMW M3 Nurburgring

Mysterieuze BMW M3 Nurburgring

Mysterieuze BMW M3 Nurburgring

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Mysterieuze BMW M3 op de ring"

  1. XliljeezyX 15-10-2009 om 14:46

    Of toch stiekem een tuner?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...