Mercedes E-Klasse Cabrio gelekt!

Mercedes_E_Klasse_Cabrio
Alvorens de Mercedes E-Klasse Cabrio op de markt komt, neemt Mercedes een patent op de wagen. Deze foto’s lekten vanuit het patentenbureau.

En zo kunnen we  de vormen van de Mercedes E-Klasse Cabrio zien, al waren die niet echt een geheim meer. We zagen immers al enkele spyshots en naar alle verwachtingen werden de vormen van de E-Klasse Coupé overgenomen. De Mercedes E-Klasse Cabrio moet tegen midden 2010 in de showroom staan, net op tijd voor het mooie zomerweer.

Onder de motorkap vinden we hetzelfde motorenpallet terug als dat van de E-Klasse, met als topversie de E500 Cabrio, wiens V8 388 pk levert. De prijs van dit model is nog niet gekend, maar zal waarschijnlijk enkele duizenden euro’s duurder zijn dan de E-Klasse Coupé, die €44.000 kost. Deze Mercedes E-Klasse Cabrio moet het vooral opnemen tegen de Audi A5 Cabrio. (via CS)

Mercedes E-Klasse Cabrio

Mercedes E-Klasse Cabrio

Mercedes E-Klasse Cabrio

Mercedes E-Klasse Cabrio

Mercedes E-Klasse Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...