Jaguar XJL Neiman Marcus voor Amerika

Jaguar_XJL_Neiman_Marcus
Jaarlijks komt mode-ontwerper Neiman Marcus met een kerstmiscatalogus met hebbedingetjes. Ook de Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus valt onder die noemer.

Het ultieme kerstcadeau voor het jaar 2009 is dus de Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus. Van dit model worden er slechts 50 verkocht, het moet namelijk een exclusief model blijven. De carrosserielak heet Celestial Black, het leder dat binnenin werd gebruikt is van het Intaglio-type en het houtinleg krijgt de naam Zebrano. De wielen zijn 20″ groot en tellen tien spaken.

Onder de motorkap ligt een V8-motor met 470 pk, waarmee de XJL vlotjes van zijn plaats zou moeten geraken. Het schakelen gebeurt met Jaguars’ Jaguar Sequential Shift. Al dat moois kost natuurlijk ook heel wat geld, $105.000 om precies te zijn. (via AW)

Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus

Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...