Abarth 500C betrapt!

Abarth_500_C
Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Fiat, maar deze foto’s bewijzen wel degelijk dat er een Abarth 500C komt!

Deze Abarth 500C was te bewonderen op het hoofdkwartier van Abarth en is nog behoorlijk gecamoufleerd. Als je een korte blik op de foto werpt, dan is het duidelijk dat het dak dat voorheen uit vast materiaal vervaardigd werd, nu een stoffen kap is geworden. Het wordt deze zomer (of later?) dus wellicht hét ideale moment om met je open dak rond te scheuren en te genieten van het geluid van de Abarth.

Onder de motorkap komt wellicht de 1.4 turbomotor waarover elke Abarth 500 beschikt, ofwel met een vermogen van 135 pk ofwel met een vermogen van 160 pk. Bovendien zijn er nog enkele extremere, maar minder voorkomende, versies die ongeveer 200 pk leveren. (via AS)

Abarth 500C

Abarth 500C

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...