Opel Meriva gespot!

Opel_Meriva
De Opel Meriva rijdt al naakt rond, weze het wel op het bedrijventerrein van Opel. Deze foto’s werden dan ook daar genomen.

Op het autosalon van 2008 in Genève stelde Opel de Opel Meriva Concept voor. De huidige Opel Meriva lijkt daar bijzonder goed op, dus een echte verrassing is de nieuwe Meriva niet. Wel opvallend is dat de suicide-doors die op het concept zitten, ook terug te vinden zijn op het uiteindelijke productiemodel, iets wat toen wellicht door slechts weinigen verwacht werd.

Wellicht zal de Opel Meriva op het autosalon van Genève in 2010 worden voorgesteld en iets later zou hij al bij de dealers moeten staan. De Opel Meriva moet in zijn klasse opboksen tegen onder andere de Citroën C3 Picasso, de Kia Venga en de Nissan Note. (via AW)

Opel Meriva

Opel Meriva

Opel Meriva

Deel dit bericht:

1 reactie op "Opel Meriva gespot!"

  1. XliljeezyX 08-10-2009 om 15:01

    Achterkant lijkt net een kopie van een MB B-klasse.. vraag me niet waarom..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...