Lexus LF-A in Tokyo?

Lexus LF-A
Eerder schreven we al dat de kans bestond dat de Lexus LF-A in Frankfurt te zien zou zijn. Daar merkten we echter niets van, de geruchten doen nu de ronde dat de LF-A op het autosalon van Tokio zal staan.

Lexus stak het LF-A project even in de koelkast, maar zou het daar naar verluidt al hebben weggehaald. De wagen werd recentelijk gespot op de Nurburgring, waar de laatste testen zouden worden uitgevoerd. Het enige dat Lexus wil bevestigen is dat er een supercar komt die bovendien een tweezitter is. De Lexus LF-A dus!

Onder de motorkap ligt er een krachtige V10-motor die om en bij de 500 paarden zal leveren. Dat zou voldoende moeten zijn om wagens als de Ferrari F430 en de Porsche 911 in angstzweet te doen uitbarsten. Verder zal ook de LF-Ch op het autosalon in Tokio staan, maar die zagen we al in Frankfurt. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...