Honda CR-Z enkel als hybride

Honda_CR-Z_Concept
Met wat Honda naar het autosalon van Tokio trekt, dat weten we ondertussen al. Dat de CR-Z enkel als hybride verkrijgbaar zal zijn, is dan weer iets nieuws.

Honda heeft besloten de CR-Z concept in productie te brengen en het merk laat in één keer al weten dat het enkel een hybride-versie van de CR-Z zal brengen. Al diegenen die de looks van de CR-Z wel wisten te appreciëren én bovendien van snelheid houden kunnen dus alvast teleurgesteld zijn: er komt geen Type-R.

Desondanks laat Honda weten dat chauffeurs ondanks de hybride aandrijving geen gebrek aan rijplezier zullen beleven. De wagen werd ontworpen om milieuvriendelijk én plezierig te zijn. Verdere details omtrent de motorisatie zijn er nog niet, maar in de autowereld klinken de geruchten dat er een 1.5 liter viercilindermotor onder de motorkap zou liggen, die wordt bijgestaan door een elektrische aandrijving. (via eGM)

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...