Speciale Ferrari 599 GTB voor China

Ferrari_599 China
China is volop in de groei en ook Ferrari profiteert daar van mee. Het resultaat: de Ferrari 599 GTB Fiorano Limited Edition.

Deze 599 GTB Fiorano moet een exclusief model worden, er komen er naar verluidt minder dan een dozijn. De buitenkant is in Rosso Fuocco lak en het dak kreeg een zilveren tint mee. Dat dak heeft bovendien enkele ‘Chinese stijlelementen’. Geen vermogensupgrade voor deze Chinese Special Edition, maar 620 pk zou ruimschoots moeten volstaan om ook een Chinees snel genoeg vooruit te doen gaan.

Verder wordt er nog een uniek stuk geveild op basis van deze 599 GTB. Dat ontwerp is gebaseerd op het Ge Kiln porselein uit de Song dynastie. Ferrari gaat niet enkel naar China om winst te maken, het merk met het steigerende paard steunde er enkele goede doelen voor een geldwaarde van zo’n €500.000. (via AW)

Ferrari 599 GTB China

Ferrari 599 GTB China

Deel dit bericht:

1 reactie op "Speciale Ferrari 599 GTB voor China"

  1. SSq 07-10-2009 om 21:54

    cooooooooool!!

    dat is wel eentje dat ik graag op mijn oprit zou willen zien staan :D!

    P.S.: naar verluidt is met -dt 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...