Subaru Hybrid Tourer in Japan

Subaru Hybrid Tourer Concept
Milieuvriendelijkheid troef en dat geldt ook voor Subaru. De Hybrid Tourer Concept toont de toekomst van Subaru.

En als we mogen afgaan op de beelden die we hierboven zien, is die toekomst redelijk veelbelovend. Niet alleen blijft Subaru trouw aan haar aloude recept van vierwielaandrijving en een boxermotor, maar bovendien slaagde het erin dit recept te vermengen met het recept voor een hybride wagen. Zowel vooraan als achteraan plaatste Subaru een batterij, die het werk van de boxermotor lichter moet maken.

Dit conceptmodel staat in het teken van de vrijheid, wat benadrukt wordt door de enorme vleugeldeuren en het veelvuldig gebruik van glas. Elke passagier binnenin heeft een eigen stoel en nog leuker is dat het dashboard kan versteld worden naargelang de wens van de gebruiker.

Ook aan veiligheid werd gedacht, het Eye Sight systeem zorgt ervoor dat de bestuurder van de wagen geadviseerd wordt over zijn rijstijl en geholpen wordt bij het voorkomen van ongelukken die met de dode hoek te maken hebben. Verder detecteert dit systeem gevaarlijke situaties, fietsers en voetgangers. (via AW)

Subaru Hybrid Tourer Concept

Subaru Hybrid Tourer Concept

Subaru Hybrid Tourer Concept

Deel dit bericht:

1 reactie op "Subaru Hybrid Tourer in Japan"

  1. Kristof 02-10-2009 om 17:28

    Hij doet me eerder aan als een ‘alfa romeo’ concept. Zeker van opzij en de achterkant.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...