Jaguar werkt aan vijfdeurscoupe?


Jaguar zou van plan zijn om de concurrentie aan te gaan met de BMW 5-Reeks GT en de Audi A5 Sportback. Die concurrent zou gebaseerd worden op de Jaguar XF.

Wat er momenteel verteld wordt over dit nieuw model is natuurlijk nog een hele hoop speculatie, maar het zou kunnen dat deze vijfdeurscoupé, intern gekend als RD7, op hetzelfde platform als de Jaguar XF zal staan, maar zich zal onderscheiden door een andere kofferklep – logisch – en door zelfmoordeuren.

Eerder had Jaguar het plan om een driedeurs-versie van de XF te maken, maar het kwam later op dat besluit terug, omdat het inmiddels al werkt aan een Jaguar XE en ook al beschikt over een Jaguar XK, het merk zou dus teveel in eigen vaarwater komen op die manier.

Dit nieuwe model hoeven we niet binnenkort te verwachten, zoals eerder vermeld werkt Jaguar nog steeds volop aan de Jaguar XE, de vijfdeurscoupé-versie van de Jaguar XF mogen we ten vroegste eind 2011 verwachten, maar 2012 lijkt ons een betere benadering. (via eGM)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Jaguar werkt aan vijfdeurscoupé?"

  1. XliljeezyX 02-10-2009 om 16:34

    Ik dacht dat de XF al als vijfdeurscoupé door de deur moest gaan..
    En de nieuwe XJ als sedan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...