Ferrari P4/5 Competizione?

Ferrari_P45_Competizione
Werkt Ferrari samen met de designer van deze Pinifarina P4/5, op basis van de Ferrari Enzo, aan een Ferrari P4/5 Competizione?

Het lijkt er alleszins op, want de designer van deze wagen, James Glickenhaus, liet weten dat hij het voorstel onderzoekt om van de P4/5 een racewagen te maken en deel te nemen aan een 24-uren race. Er zou nog veel en hard aan moeten gewerkt worden, maar de kans dat het er ooit van zou komen, is niet irreëel.

Welke race er precies zal gereden worden, is nog niet volledig duidelijk, maar de kans zit er dik in dat het gaat om de 24 uren van de Nurburgring, ’s werelds meest legendarische parcours. De NART die je op de schets hierboven kan zien, staat voor North American Racing Team, dat vroeger het racen met Ferrari’s promootte. (via MA)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...