Lamborghini Estoque gespot in Duitsland

Lamborghini Estoque Gespot Duitsland
De Lamborghini Estoque, Lamborghini’s vierdeurscoupé, werd deze week gespot in Cologne, Duitsland. Het speculeren kan beginnen.

De Lamborghini Estoque werd gespot zonder nummerplaten en de omstandigheden van de spot zijn onduidelijk. Het lijkt erop dat de Estoque het onderwerp was van een photoshoot. Maar waarom een photoshoot doen van een model dat volgens Lamborghini CEO Winkelmann de eerste vier jaar het levenslicht niet zal zien? We hopen van harte dat Lamborghini zijn plannen heeft gewijzigd en ervoor kiest om de Estoque versneld in productie te brengen.

De Estoque Concept werd vorig jaar op het autosalon van Parijs voorgesteld, maar kort erna werd duidelijk dat het model niet meteen het levenslicht zou zien door de heersende economische crisis. In maart wou het merk nog kwijt dat er nog geen enkele beslissing was genomen omtrent de productie van de Estoque. Volgens het bedrijf zou een vierdeurscoupé goed passen in de line-up. De Estoque zou moeten concurreren met andere “super sports sedans” zoals de Aston Martin Rapide, Porsche Panamera en Bugatti 16 C Galibier. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

4 reacties op "Lamborghini Estoque gespot in Duitsland"

 1. BNNY 29-09-2009 om 10:50

  Wat een schoonheid! Produceren die handel

 2. XliljeezyX 29-09-2009 om 13:27

  inderdaad! ik wacht al zo lang..

 3. mrnx 29-09-2009 om 20:07

  idd… mr waarschijnlijk zal de prijs buiten proporties zijn… zoals te verwachten ;P

 4. jur 28-12-2009 om 17:19

  ligt het nou aan mij, of lijkt de neus op een porsche panamera op de 1 na laatste foto.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...