Mercedes SLS AMG Black?


Geruchten gaan de ronde dat Mercedes een Black-versie van de onlangs voorgestelde SLS AMG plant.

En de kans zit er dik in dat dat model effectief in productie zal gaan. AMG maakte eerder al een Black-versie van de CLK 63 AMG en de SL 65 AMG. De SLS AMG is de wagen die de SLR moet doen vergeten, maar uiteraard zullen daar speciale edities van gemaakt worden, net zoals bij de McLaren Mercedes SLR het geval was.

Er wordt gefluisterd dat de SLS AMG Black Series zo’n 300 kg zal kwijtspelen, waardoor hij nog sneller zou moeten zijn. Bovendien is er intussen ook geweten dat er tegen 2013 een elektrische variant van de SLS AMG op de markt zal komen. Eerst krijgen we weliswaar de SLS AMG Convertible te zien, zo ongeveer tegen 2011. (via 4WN)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...