Bentley Mulsanne Cabrio en Coupe?

Bentley Mulsanne
Bentley zou van plan zijn een Coupé en een Cabrio-versie van de Mulsanne te maken.

Er zou een nieuwe familie wagens ontstaan op basis van de Bentley Mulsanne. Op het internet wordt er druk gespeculeerd over de komst van een cabrio en een coupé-versie van de Mulsanne. De kans bestaat uiteraard dat er zoiets zou komen, maar het lijkt er alleszins op dat Bentley zich dan in het eigen been zou schieten. Het merk beschikt namelijk al over de Bentley Brooklands en de Bentley Azure, respectievelijk de coupé en cabrio-versie van de Bentley Arnage.

Aangezien de Mulsanne de opvolger moet zijn van de Arnage, maar dan iets hoger gepositioneerd, is de kans groot dat de Brooklands en de Azure vervangen zullen worden door modellen met een andere naam, maar op zich zal er niet veel veranderen aan de wagen zelf. Een cabrio- en coupé-versie van de Mulsanne? Wellicht wel! Maar echt nieuwe modellen? De kans is klein. (via eGM)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bentley Mulsanne Cabrio en Coupé?"

  1. jees 10-10-2009 om 19:14

    weer een sublieme uitvoering als gewoonlijk

Reageer

Reactie aan het plaatsen...