Spyshots: toekomstige BMW M5

BMW M5
Bij BMW zijn ze al een tijdje bezig aan de nieuwe M5 en gewone 5-reeks, de huidige draaien namelijk al een tijdje mee.

Deze nieuwe beelden geven ons al een betere indruk van hoe de nieuwe vertegenwoordigerswagen bij uitstek er zal komen uit te zien, zij het wel in de meest exclusieve versie, die met de begeerde M-badge. We zien dat de vormgeving van de achterlichten aanleunt bij die van de nieuwe 5-series GT. Ook de vier uitlaatpijpjes van de huidige krachtpatser blijven op post. De voorzijde zit nog goed ingepakt, maar ga er maar vanuit dat ook daar de verwantschap met de GT groot zal zijn.

Jammergenoeg ziet het er naar uit dat BMW de atmosferische 5.0l V10 (507pk) zal laten vallen en zal vervangen door de V8 met dubbele turbo die we ook terugvinden in de X5M en de X6M. In deze laatsten ontwikkelt hij 555pk, wat dus al meer is dan de V10, maar het gerucht gaat de ronde dat BMW wel eens meer zou persen uit dit blok, iets tussen 571pk en 612pk… Wie kan daar nu tegen zijn? (via:WCF)

BMW M5

BMW M5

BMW M5

BMW M5

BMW M5

BMW M5

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: toekomstige BMW M5"

  1. XliljeezyX 24-09-2009 om 14:40

    Zal dus niet veel afwijken van een 7-serie op het eerste oog.

  2. SSq 24-09-2009 om 17:09

    Ik ben benieuwd, want de volgende auto van mijn vader wordt waarschijnlijk een BMW 5-reeks!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...